Privacyverklaring

PINKROCCADE HEALTHCARE BV

PinkRoccade neemt de beveiliging en bescherming van persoonsgegevens serieus. Wij gaan vertrouwelijk en zorgvuldig met uw persoonsgegevens om en houden ons hiermee uiteraard aan de geldende privacywetgeving. In deze privacyverklaring leggen wij uit hoe wij dat doen.

Deze verklaring is van toepassing op de gegevensverwerkingen die plaatsvinden door het gebruik van de website van PinkRoccade Healthcare B.V., gevestigd aan de Fauststraat 3 te Apeldoorn en ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 27322973.


Gebruik van gegevens
Door het gebruik van de website van PinkRoccade Healthcare B.V., het invullen van het contactformulier of indien u zich inschrijft voor een nieuwsbrief of een van onze evenementen krijgen wij gegevens van u. Dit kunnen persoonsgegevens zijn. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de (persoons)gegevens die u aan ons verstrekt of waarvan het duidelijk is dat deze aan ons worden verstrekt om te verwerken.

– Wanneer u ons een vraag stelt door het invullen van het contactformulier, gebruiken wij deze gegevens alleen voor het beantwoorden van uw vraag.
– Wij bieden nieuwsbrieven aan waarin wij u informeren over onze producten en diensten. U moet zich voor de nieuwsbrief eerst aanmelden. Uw e-mailadres wordt al dan niet automatisch toegevoegd aan de lijst van abonnees. In elke nieuwsbrief is een link opgenomen waarmee u zich kunt afmelden.
– In een aantal gevallen vragen wij u om een aanmeldproces te volgen, waarbij u gevraagd wordt om gegevens in te vullen. Deze aanmeldingsgegevens worden in de eerste plaats gebruikt om in het kader van onze dienstverlening informatie te kunnen toesturen en van onze diensten op de hoogte te houden.
– E-mails en nieuwsbrieven die PinkRoccade Healthcare BV naar u stuurt, kunnen tags bevatten waarmee PinkRoccade Healthcare BV kan bepalen of u de e-mail of nieuwsbrief al dan niet heeft ontvangen, geopend heeft en of u op een link heeft geklikt. Hiermee kan PinkRoccade Healthcare BV inzicht verkrijgen of en hoe de door haar verstuurde berichten worden gelezen.
– PinkRoccade Healthcare BV adverteert online op verschillende manieren. PinkRoccade Healthcare BV verzamelt gegevens over de advertenties waarop wordt geklikt en op welke webpagina de advertentie wordt getoond.
– PinkRoccade Healthcare heeft eigen pagina’s op websites voor sociale netwerken (bijvoorbeeld Facebook of LinkedIn). We kunnen gegevens verzamelen over het gebruik van deze sociale netwerken.


Gebruik van cookies
Zoals de meeste websites en toepassingen gebruiken we cookies en soortgelijke technologieën zodat onze websites en toepassingen naar behoren werken en we meer informatie over onze gebruikers en hun waarschijnlijke interesses verkrijgen. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.


Verstrekking van gegevens aan derden
PinkRoccade Healthcare BV werkt samen met bedrijven die ons helpen bij het uitvoeren van activiteiten. Deze bedrijven leveren services, zoals telemarketing services en het verzenden van e-mails namens ons. In sommige gevallen hebben deze bedrijven toegang tot enkele van uw persoonlijke gegevens zodat ze services aan u kunnen leveren namens ons. Ze mogen uw gegevens niet gebruiken voor hun eigen doeleinden.


Websites van derden
PinkRoccade Healthcare BV is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor het privacy- en cookiebeleid van websites die door middel van links met deze website zijn verbonden. Wij adviseren u sterk het privacy- en cookiebeleid van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.


Opslag en beveiliging van gegevens
PinkRoccade Healthcare BV slaat uw persoonlijke gegevens en gegevensbestanden op de servers van PinkRoccade Healthcare BV en op de servers van bedrijven die wij hiervoor inschakelen. PinkRoccade Healthcare BV en deze bedrijven beveiligen deze gegevens op zowel op administratief, technisch- en fysiek niveau. Wij bewaren uw gegevens niet langer dan nodig is om aan bovenstaande gebruiksdoeleinden te voldoen.


Contact
Heeft u vragen over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens? Of wil u de persoonsgegevens die wij over u verwerken inzien, corrigeren, verwijderen, beperken of overdragen? Neem dan contact met ons op.

Als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens of bezwaar wilt maken tegen de gegevensverwerking, dan kunt u  contact opnemen met onze functionaris gegevensbescherming. U kunt ook een klachten indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als wij er niet uitkomen.


Wijzigingen op de privacyverklaring
PinkRoccade Healthcare BV behoudt het recht voor wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Wij adviseren dan ook deze verklaring regelmatig te raadplegen. Deze privacyverklaring is aangepast op 15 mei 2018.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten